خانه انجمن ها سوالات متداول گوم صدای وز وز میکنه چه قرصی مصرف کنم؟

• این موضوع خالی است.
نمایش 4 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      سامان باغچه‌وان
      میهمان

حدود یک ماهه که یه صدای وزوز مداوم تو گوشم حس می‌کنم که خیلی آزاردهنده است، مخصوصاً شب‌ها موقع خواب.
      دکتر گوش و حلق و بینی رفتم و گفته مشكل خاصی نیست. دارویی برای کاهش این صدا وجود داره؟

• #15317 پاسخ به این پیام
      شیدا تهرانی مقدم
      میهمان

وزوز گوش درمان قطعی نداره ولی میشه کنترلش کرد. مکمل‌هایی که جینکو بیلوبا دارن می‌تونن با بهبود گردش خون در گوش داخلی، به کاهش شدت وزوز کمک کنن.

• #15319 پاسخ به این پیام
      محسن لاهوتی
      میهمان

اولین و مهمترین قدم اینه که برای معاینه به یه متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنی. دلیل این وزوز می‌تونه چیزهای مختلفی باشه – از یه جرم ساده تو گوش تا مسائل جدی‌تر مثل مشکلات فشارخون یا حتی عوارض دارویی. پزشک اول بررسی می‌کنه ببینه علت چیه.

• #15321 پاسخ به این پیام
      مریم کامیاری
      میهمان

اگر دلیل وز وز، جرم گوش باشه، همونجا تمیزش می‌کنن و مشکلت حل می‌شه. اما اگه دلیلش چیز دیگه‌ای باشه، روش‌های دیگه‌ای هم هست؛
      مثلاً بعضی وقتا که کاهش شنوایی داری، سمعک کمک می‌کنه. یا اگه بخاطر داروی خاصی باشه، پزشک داروت رو عوض می‌کنه.

• #15323 پاسخ به این پیام
      فائزه دالوند
      میهمان

استفاده از صداهای آرامش‌بخش برای کمتر کردن توجه به وزوز خیلی موثره. اما یه چیز خیلی مهم: اگه علاوه بر وزوز، حالت سرگیجه داری یا شنواییت کم شده، یا حس می‌کنی صورتت بی‌حاله، فوراً به پزشک مراجعه کن. اینا علامت‌های هشدارنده‌ان.

نمایش 4 پاسخ رشته ها
پاسخ به: پاسخ#15317 در گوم صدای وز وز میکنه چه قرصی مصرف کنم؟
اطلاعات شما:

انصراف