خانه › انجمن ها › سوالات متداول › گوم صدای وز وز میکنه چه قرصی مصرف کنم؟
- این موضوع خالی است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
سامان باغچهوانمیهمان
حدود یک ماهه که یه صدای وزوز مداوم تو گوشم حس میکنم که خیلی آزاردهنده است، مخصوصاً شبها موقع خواب.
دکتر گوش و حلق و بینی رفتم و گفته مشكل خاصی نیست. دارویی برای کاهش این صدا وجود داره؟ -
شیدا تهرانی مقدممیهمان
وزوز گوش درمان قطعی نداره ولی میشه کنترلش کرد. مکملهایی که جینکو بیلوبا دارن میتونن با بهبود گردش خون در گوش داخلی، به کاهش شدت وزوز کمک کنن.
-
محسن لاهوتیمیهمان
اولین و مهمترین قدم اینه که برای معاینه به یه متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنی. دلیل این وزوز میتونه چیزهای مختلفی باشه – از یه جرم ساده تو گوش تا مسائل جدیتر مثل مشکلات فشارخون یا حتی عوارض دارویی. پزشک اول بررسی میکنه ببینه علت چیه.
-
مریم کامیاریمیهمان
اگر دلیل وز وز، جرم گوش باشه، همونجا تمیزش میکنن و مشکلت حل میشه. اما اگه دلیلش چیز دیگهای باشه، روشهای دیگهای هم هست؛
مثلاً بعضی وقتا که کاهش شنوایی داری، سمعک کمک میکنه. یا اگه بخاطر داروی خاصی باشه، پزشک داروت رو عوض میکنه. -
فائزه دالوندمیهمان
استفاده از صداهای آرامشبخش برای کمتر کردن توجه به وزوز خیلی موثره. اما یه چیز خیلی مهم: اگه علاوه بر وزوز، حالت سرگیجه داری یا شنواییت کم شده، یا حس میکنی صورتت بیحاله، فوراً به پزشک مراجعه کن. اینا علامتهای هشدارندهان.
-
-
نویسندهنوشتهها