خانه › انجمن ها › سوالات متداول › کیا با پودر جلبک لاغر شدن
- این موضوع 23 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 6 روز، 21 ساعت پیش بدست سنا کبیری مطلق بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
منیر واحدیمیهمان
کیا با پودر جلبک لاغر شدن؟
من 35 کیلو اضافه وزن دارم. تا بحال 4 بار رژیم های مختلف گرفتم ولی انچنان اثر نکرد. یکیش یکم اثر کرد ولی راستش نتونستم ادامه بدمش.
دختر خالم میگفت پودر اسپرولینا برای لاغری خیلی تاثیر داره. کسی استفاده کردذه ازش؟
راضی بودین؟ -
مژگان محمدیمیهمان
من استفاده کردم. خیلی اشتهامو کم کرده. کسی که ازش گرفتم آشنا بود میگفت به مرور معده رو کوچیک میکنه.
توصیه میکنم استفاده کنید-
حسنا قاضیمیهمان
واقعا؟ من خیلی دنبال یه قرصی هستم که اشتهام رو کم کنه.
عروسی جاریمه میخوام خیلی خوش اندام شم ولی جلوی غذاخوردنم رو نمیتونم بگیرم.
از کجا خریدین -
نگار مسلمیمیهمان
من که واقعاً تأثیرش رو دیدم! مخصوصاً وقتی اسپیرولینا رو توی اسموتی صبحگاهی میریزم، تا ظهر اصلاً احساس گرسنگی نمیکنم و دیگه هوس هلههوله نمیکنم. پروتئین بالاش واقعاً معجزه میکنه برای سیر موندن.
-
زهرا طهماسبیمیهمان
عزیزم شما میدونین قیمت قرص اسپیرولینا در داروخانه، چنده؟
-
سارا غیاثیمیهمان
واقعا شما خودتون تجربه لاغری با اسپیرولینا داشتید!!
من بخاطر اسمش که جلبکه حس میکنم نتونم بخورم. چون به شدت بدغذام و هر چیزی رو نمیتونم بخورم
-
-
مژگان محمدیمیهمان
من از عطاری گرفتم. بنظرم حتم امتحانش کن
-
نقویمیهمان
منم استفاده کردم و واقعا رضایت داشتم
اولش فکر میکردم بد مزه باشه ولی عالیه با ماست عین سبزی خشک-
آرزو مرقومیمیهمان
واقعا تاثیر گذاشت؟
من خیلی راه هارو امتحان کردم. حالا جدای از اینکه بدمزه باشه یا نه. برای من مهمه که تاثیر گذار باشه! -
نقویمیهمان
آره من واقعاً تأثیرشو دیدم! این پودر معجزهآسا کالری کمیه ولی کلی مواد مغذی داره. وقتی رژیم میگیری و ضعف میکنی، بهت انرژی میده بدون اینکه کالریاتو بالا ببره. فیبرش هم معده رو پر میکنه و دیگه بین وعده ها هوس غذا نمیکنی. از همه مهمتر متابولیسم بدن رو تندتر میکنه و با کاهش التهاب، چربیهای شکم آب میشن.
-
-
لاله مقدممیهمان
من یه مدت بود رسیده بودم به ۷۴ اینو خوردم شدم ۶۷ فک کنم..خیلی شکم رو اب میکنه
باعث میشه غذا زود هضم بشه
-
خدیجه کلوانیمیهمان
من دنبال سوال کیا با پودر جلبک اسپیرولینا لاغر شدن بودم، این صفحه رو پیدا کردم.
منم خیلی دلم میخواد که لاغر شم، خیلی اعتماد بنفسم پایینه.
هر راهی که امتحان میکنم میگن باید در کنارش ورزش کنی تا نتیجه بگیری.
واقعا کیا با پودر جلبک لاغر شدن!
-
-
اکبرنژادمیهمان
دوستان یه سوال داشتم پودر اسپرولینا چیه؟
-
بهار اسمعیلیمیهمان
پودر اسپیرولینا در واقع همون جلبک اسپیرولیناست که خشک و پودر شده. این پودر یه مکمل غذاییِ خیلی مقویه که پر از پروتئین، ویتامین و آنتیاکسیدانه.
معمولاً مردم اون رو به اسموتی یا آب اضافه میکنن و مصرف میکنن تا هم سیری بیشتری احساس کنن و هم سوخت و ساز بدنشون رو برای کاهش وزن افزایش بدن. رضایت مشتری از پودر جلبک خیلی بالاست . جز موادی هست که چون عوارض کمی داره خیلی مورد استفاده و استقبال قرار گرفته
-
-
منیر واحدیمیهمان
قرص اسپیرولینا آر ان جی یه مکمل غذایی خیلی قویه که از جلبک اسپیرولینا ساخته شده. میگن برای لاغری هم خوبه.
-
اکبرنژادمیهمان
اع چه جالب! خوشمزه است؟؟
میدونین قیمت قرص اسپیرولینا در داروخانه چنده؟
-
-
اعظم هاشم نژادمیهمان
چه جالب من تو گوگل داشتم نظرات در مورد پودر جلبک برای لاغری رو نگاه میکردم. این سوال شمارو دیدم و کلی جواب مثبت ازش خوندم.
-
سیران مرادخانیمیهمان
پودر جلبک اسپیرولینا برای لاغری بهترین گزینه است. من به همه کسایی که دنبال یه راه برای لاغری هستن این پودر رو پیشنهاد میدم
خودم از وقتی اسپیرولینا مصرف میکنم، قند خونم خیلی ثابتتر شده و دیگه آن هوسهای ناگهانی برای خوردن شیرینی ندارم.
واقعاً کمک میکنه تا راحتتر رژیمم رو ادامه بدم. -
سنا کبیری مطلقمیهمان
یعنی در کنا رژیم غذایی از این پودر استفاده میکنین!! جلبک اسپیرولینا به تنهایی لاغر کننده نیست!
من این همه پیام رضایت مشتری از پودر جلبک دیدم میخواستم تهیه کنم.
-
-
علی فتوتیمیهمان
بنظر من قرص آلگومد مارک بهتری هست بین پودرها و قرص های جلبک .
-
روزبه پوررحمانمدیرکل
اگر هدف اصلی شما کاهش وزن از طریق کنترل اشتها و افزایش متابولیسم است، اسپیرولینا انتخاب مستقیمتر و مؤثرتری است. پروتئین بالای آن به طور اثباتشدهای به شما کمک میکند کمتر غذا بخورید و کالری بیشتری بسوزانید.
اگر به دنبال بهبود سلامت عمومی، پاکسازی بدن و حمایت از عملکرد سوخت و ساز بدن در کنار برنامه کاهش وزن خود هستید، آلگومد میتواند یک مکمل عالی باشد.
-
hamta-aminمدیرکل
پودر جلبک سبز شامل 10 ساشه پودر اسپیرولینا در داروخانه دارونکس موجود شد.
-
سپیده خیاطمیهمان
این پودر جلبک برای لاغری که میگن همون اسپیرولیناست؟؟
واقعا تاثیر داره یا الکیه!؟ یک در میان برای من تو گوگل نشون میده-
ناهید ایلخانیمیهمان
بله پودر اسپیرولینا چون از جلبک ساخته میشه بعضا پودر جلبک هم بهش میگن.
-
-
-
نویسندهنوشتهها