خانه انجمن ها مامان های حساس به رشد کودک کیا با خوردن فرتیل اید باردار شدن؟؟

• این موضوع خالی است.
نمایش 9 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      صبوری
      میهمان

کیا با قرص فرتیل اید باردار شدند؟ (تجربه‌های موفقیت‌آمیز)

دخترا کسی با فرتیل اید باردار شده؟ من و همسرم این ماه استفاده کردیم ولی درست اقدام نکردیم.
      خودمم فرتیل سی هم مصرف کردم. واقعا اثر داره؟

• #12239 پاسخ به این پیام
      فرشته یوسف‌زاده
      میهمان

من ۴ ماه خوردم، اصلا اثر نداشت… رفتم کلینیک ناباروری، مشکل از جای دیگه بود.
      بهتره آزمایش بدین قبل از هزینه کردن!

• #12244 پاسخ به این پیام
      تارا حجتی
      میهمان

فرتیل اید مردانه رو شوهرم خورد، اسپرمش خیلی بهتر شد! ولی دکتر گفت باید حداقل ۳ ماه بخوره تا اثر کنه. تازه آزمایش دادین؟

• #12245 پاسخ به این پیام
      مونا خسروی
      میهمان

این قرصا رو بیخودی گرون فروشی می‌کنن! من خودم ویتامین‌های معمولی داروخونه رو با مشورت دکتر می‌خورم، ماهی ۱۰۰ تومن کمتر خرج می‌کنم!

• #12251 پاسخ به این پیام
      نگار حسین‌زاده
      میهمان

فرتیل اید یه مولتی‌ویتامین معمولیه عزیزم! ترکیباتش رو چک کردم: فولیک اسید، ویتامین D، روی… همون چیزاییه که هر متخصص باروری تجویز می‌کنه.
      نسخه‌های مشابه ارزون‌تر هم داریم.

• #12368 پاسخ به این پیام
      ساجده یوسفی
      میهمان

سلام دوستان! من تازه می‌خوام شروع کنم… کدوم رو پیشنهاد می‌دین؟ فرتیل اید بهتره یا پرگنازون؟

• #12384 پاسخ به این پیام
        mona nikro
        میهمان

عزیزم ما نتیجه گرفتیم از فرتیل اید. البته دکترم پیشنهاد کرده بود. منم به همه پیشنهاد میکنم ولی قبلش میگم حتما با پزشک مشورت کنین.

• #12370 پاسخ به این پیام
      mona nikro
      میهمان

من فقط یه ماه خوردم روزی سه تا، همسرمم همون ماه جواب گرفتیم! شکر خدا الان سه ماهه باردارم

• #12385 پاسخ به این پیام
      خدا معجزه میکنه
      میهمان

والا ما هرچی قرص خوردیم نشد، رفتیم شمال تو هوای بهاری… نتیجه؟ الان دوقلو داریم ( اثر روانیشم مهمه!)

• #14918 پاسخ به این پیام
      مریم مرادی
      میهمان

ما تو مرحله اقدام هستیم. تازه میخواستیم فرتیل اید رو شروع کنیم، کیا شوهرشون با فرتیل اید نتیجه گرفتن.

• #14919 پاسخ به این پیام
        mona nikro
        میهمان

عزیزم من بالا هم به یکی از دوستان که سوالش “کیا با فرتیل اید باردار شدن” بود توضیح دادم. ما استفاده کردیم و بعد از 4 ماه نتیجه هم گرفتیم.
        یکی از دوستامم همش دنبال باردار شدن بود. همین قرص رو بهش معرفی کردم اوناهم نتیجه گرفتن.

• #14920 پاسخ به این پیام
        مریم مرادی
        میهمان

چه خوب ما تازه میخواستیم اقدام به بارداری کنیم ولی واقعا دنبال یه راهی هستم که زود نتیجه بگیریم.
        یه سوالم داشتم شما با این قرص پسر دار شدین!! خانواده همسر من شدیدا پسر دوست دارن…
        کیا با قرص فرتیل اید پسردار شدن! اگر کسی تجربه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنه.

• #14924 پاسخ به این پیام
        غریب شاهی
        میهمان

شوهر من یه مدت فرتیل اید میخورد عالی بود ولی همراهش من موتیلیتی بووست هم میدادم روزی یک عدد ، بعدش باردار شدم و نی نی هم پسر شد البته من برای جنسیت پسر بهش میدادم بخوره وگرنه اسپرمش صفر نبود

• #14921 پاسخ به این پیام
      mona nikro
      میهمان

نه گلی من الان یه دختر خوشگل دارم که به دنیا نمیدمش.
      البته خدا هر چی برامون بخواد ما که راضیم. ولی تا بحال نشنیدم چیزی در این مورد.

نمایش 9 پاسخ رشته ها
پاسخ به: پاسخ#14919 در کیا با خوردن فرتیل اید باردار شدن؟؟
اطلاعات شما:

انصراف