خانه › انجمن ها › سوالات متداول › کمرم خیلی عرق میکنه، راهکاربدین.
- این موضوع خالی است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
سما تهمزیمیهمان
سلام دوستان من یه مشکلی جدیدا پیدا کردم، گفتم باهاتون درمیان بذارم شاید کسی راهکاری داشته باشه
تازه دوش میگیرم، دو دقیقه بعد همه چیز خیس میشه… مخصوصاً کمرم که انگار آب ریختن روش!
لباس تمیزی میپوشم، بعد از نیم ساعت میشه پر از نمک و رطوبت! واقعاً کلافه کنندس…
راهکاری دارید؟ چطور میشه این مشکل رو کنترل کرد؟ -
کتی رسولیمیهمان
حمام روزانه رو فراموش نکنید! اگر عرق شما بوی تند و نامطبوعی داره، حتما هر روز با آب ولرم و صابون آنتیباکتریال دوش بگیرید.
این کار باکتریهای عامل بوی بد رو از بین میبره و پوستتون رو تازه نگه میداره. بعد حمام هم حتما پوست رو کاملا خشک کنید. -
مریم علیزادهمیهمان
من هم مشکل تعریق شدید زیربغل دارم. متوجه شدم پوشیدن لباسهای نخی و گشاد خیلی کمک کنندهست. لباس های تنگ و الیاف مصنوعی فقط مشکل رو بدتر می کنن.
همچنین سعی میکنم در هوای گرم کمتر قهوه مصرف کنم چون کافئین تعریق رو افزایش میده. -
آرزو بهرامیمیهمان
دئودورانت های کلینیکال (استیکی) گزینه عالی هستن. این محصولات قویتر از دئودورانت های معمولین و برای کسایی که زیاد عرق میکنن طراحی شدن.
من خودم از برندهای معتبر استفاده میکنم و تا 48 ساعت از شر عرق و بوی بد خلاص میشم. -
مرجانمیهمان
پودر بچه واقعاً معجزه میکنه! بعد از حمام و خشک کردن کامل بدن، به خصوص در نواحی مثل کمر و زیربغل که بیشتر عرق میکنند، پودر بچه بزنید.
این کار هم رطوبت اضافه رو جذب میکنه و هم از سوزش پوست جلوگیری میکنه و یه بوی لطیفی بهتون میده. من هر روز استفاده میکنم و خیلی راضیام -
مصطفاییمیهمان
منم این مشکل رو دارم. بخصوص تو تابستون.
کارمم جوری هست که خیلی رو صندلی میشینم و یه موضوع کلافه کننده شده برام.
سعی کن لباس نخی بپوشی اصلا لباسای حالت پلاستیکی نپوش
-
-
نویسندهنوشتهها