خانه انجمن ها سوالات متداول چیکار کنم صورتم تپل بشه

• این موضوع خالی است.
نمایش 5 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      سعیده حسنی
      میهمان

سلام دوستان
      کسی اینجا از پودر رویال برای افزایش وزن استفاده کرده؟ من واقعا دنبال یه راهکارم که صورتم پرتر بشه و بدنم هم یه کم حجم بگیره (تپل بشه ولی نه خیلی!).
      نمیدونم این پودر واقعا جواب میده یا نه… اگه کسی تجربه داره، خوشحال میشم راهنماییم کنه!

• #12552 پاسخ به این پیام
      فاطمه میرزاحسنی
      میهمان

پارسال دو هفته مصرف کردم و واقعا وزنم رفت بالا… اما یهو تپش قلب وحشتناک گرفتم، فشارم رسید به ۱۶ و نفس‌نفس میزدم! قطع کردم و خوب شدم.
      به هیچ‌کس توصیه نمیکنم، مخصوصا اگه مشکل قلبی داشته باشید!

• #12554 پاسخ به این پیام
      قاسمی
      میهمان

به جای ریسک کردن با این پودرا، بهتره تمرکزتون رو روی غذاهای پرکالری سالم (مثل کره بادام زمینی، شیره انگور، موز) و تمرینات بدنسازی بذارید.
      خودم با این روش هم سالم چاق شدم، هم فرم بدنم بهتر شد!

• #12559 پاسخ به این پیام
      ژیلا عمونژاد
      میهمان

تزریق ژل کن، یه عمر راحت میشی. البته پیش یه دکتر درست وحسابی که نتایج کاراشو دیده باشی

• #12568 پاسخ به این پیام
        مریم شعبانلویی
        میهمان

مطمئنی یه عمر راحت میشه؟؟ حالا من کاری با احتمال خطا و خراب شدن پوستش ندارم.
        ولی تزریق ژل هم تمدید کردن میخواد. و راحتی کامل نداره.

• #12573 پاسخ به این پیام
      سیما فتحی
      میهمان

من خودم پودر رویال رو استفاده نکردم، ولی یه مدت قرص دراگون خوردم. وزنم اضافه شد، ولی یه مشکل عجیبی تو تنفسم پیش اومد! موقع بالا رفتن از پله ها نفس‌نفس میزدم، درحالی که فقط ۲۲ سالمه! نمیدونم پودر رویال هم چنین عوارضی داره یا نه..

• #12683 پاسخ به این پیام
      مرجان حق پناه
      میهمان

ببین فرم اصلی صورت خیلی مهمه، اگه صورت کشیده و بیضی داشته باشی، زیاد نباید امیدوار بشی که کامل گرد و تپل بشه.
      من یه دوره طولانی سعی کردم با تغذیه صورتم رو تپل کنم، میگن سیب زمینی آبپز خیلی موثره. من زیاد خوردم ولی واقعا برای من فایده ی چندانی نداشت
      یه مدت هم یه قرصی از عطاری گرفتم مصرف کردم الان اسمش یادم نیست، 14 روز مصرف کردم، تاثیر جزئی داشت ولی ادامه ندادم. چون بهم گفتن برای کبد خیلی مضره منم ترسیدم.
      الان تو فکر تزریق هستم ولی از اونم نگرانم نکنه کج و کوله دربیاد صورتم.

نمایش 5 پاسخ رشته ها
پاسخ به: چیکار کنم صورتم تپل بشه
اطلاعات شما: