خانه › انجمن ها › سوالات متداول › چطوری بفهمیم درد قفسه سینه از قلبه یا معده؟
- این موضوع خالی است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
سارا نمازیمیهمان
بچه ها یه سوال جدی، چند وقته بعضی وقتا تو قفسه سینم، بیشتر قسمت چپ، احساس درد و فشار میکنم.
بعضی وقتا فکر میکنم قلبه، بعضی وقتا حس میکنم معدمه. چطوری میشه فهمید این درد دقیقاً از کدومشونه؟ -
مرتضی حاتمیمیهمان
من رفلاکس شدید داشتم و دقیقاً همین حس رو میکردم. وقتی اسید معده بالا میاد، میتونه قفسه سینه رو بسوزونه.
یه آزمایش ساده: اگر خوردن یه شربت ضداسید مثل شربت آلومینیوم ام.جی.سی دردت رو کمتر کرد، احتمالاً از معدهست. -
سوسن عظیمی فرمیهمان
درد قلبی معمولاً با فعالیت بدنی واضحتر میشود و با استراحت بهبود مییابد.
درد معده اغلب با غذا خوردن (بلافاصله بعد از آن یا در زمان گرسنگی) ارتباط مستقیم دارد. -
علی فرجیمیهمان
درد قلبی ممکنه به بازو (مخصوصاً بازوی چپ)، فک، پشت یا حتی شکم انتشار پیدا کنه. این در حالیه که درد معده معمولاً همینجا محدود میمونه یا به پشت بین دو کتف میزنه.
ولی موضوع ریسک برداری نیست. حتما به پزشک مراجعه کنین -
حسن یوسفیمیهمان
اگر درد با تنگی نفس، عرق سرد و حالت تهوع همراه باشه، احتمال قلبی بودنش خیلی بالاست و باید بدون معطلی به اورژانس مراجعه کرد.
استرس و اضطراب خیلی قوی میتونن هم درد معده ایجاد کنن هم درد قلبی. پس عامل روانی رو هم در نظر بگیر. اما برای بار اول حتماً باید از نظر قلبی چکاپ بشی. -
سودا قاسمیمیهمان
مدت درد خیلی مهمه. دردهای قلبی جدی معمولاً بیشتر از چند دقیقه طول میکشن. اگه دردت چند ثانیهست و میره، احتمال کمتری داره قلبی باشه.
-
-
نویسندهنوشتهها