خانه انجمن ها سوالات متداول چطوری بفهمیم درد قفسه سینه از قلبه یا معده؟

• این موضوع خالی است.
نمایش 5 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      سارا نمازی
      میهمان

بچه ها یه سوال جدی، چند وقته بعضی وقتا تو قفسه سینم، بیشتر قسمت چپ، احساس درد و فشار می‌کنم.
      بعضی وقتا فکر می‌کنم قلبه، بعضی وقتا حس می‌کنم معدمه. چطوری می‌شه فهمید این درد دقیقاً از کدومشونه؟

• #14969 پاسخ به این پیام
      مرتضی حاتمی
      میهمان

من رفلاکس شدید داشتم و دقیقاً همین حس رو می‌کردم. وقتی اسید معده بالا میاد، می‌تونه قفسه سینه رو بسوزونه.
      یه آزمایش ساده: اگر خوردن یه شربت ضداسید مثل شربت آلومینیوم ام.جی.سی دردت رو کمتر کرد، احتمالاً از معده‌ست.

• #14973 پاسخ به این پیام
      سوسن عظیمی فر
      میهمان

درد قلبی معمولاً با فعالیت بدنی واضح‌تر می‌شود و با استراحت بهبود می‌یابد.
      درد معده اغلب با غذا خوردن (بلافاصله بعد از آن یا در زمان گرسنگی) ارتباط مستقیم دارد.

• #14975 پاسخ به این پیام
      علی فرجی
      میهمان

درد قلبی ممکنه به بازو (مخصوصاً بازوی چپ)، فک، پشت یا حتی شکم انتشار پیدا کنه. این در حالیه که درد معده معمولاً همینجا محدود می‌مونه یا به پشت بین دو کتف می‌زنه.
      ولی موضوع ریسک برداری نیست. حتما به پزشک مراجعه کنین

• #14977 پاسخ به این پیام
      حسن یوسفی
      میهمان

اگر درد با تنگی نفس، عرق سرد و حالت تهوع همراه باشه، احتمال قلبی بودنش خیلی بالاست و باید بدون معطلی به اورژانس مراجعه کرد.
      استرس و اضطراب خیلی قوی می‌تونن هم درد معده ایجاد کنن هم درد قلبی. پس عامل روانی رو هم در نظر بگیر. اما برای بار اول حتماً باید از نظر قلبی چکاپ بشی.

• #14982 پاسخ به این پیام
      سودا قاسمی
      میهمان

مدت درد خیلی مهمه. دردهای قلبی جدی معمولاً بیشتر از چند دقیقه طول می‌کشن. اگه دردت چند ثانیه‌ست و می‌ره، احتمال کمتری داره قلبی باشه.

نمایش 5 پاسخ رشته ها
پاسخ به: چطوری بفهمیم درد قفسه سینه از قلبه یا معده؟
اطلاعات شما: