خانه › انجمن ها › سوالات متداول › نوزاد شما هم نفخ و شکم بزرگی داره؟ این موضوع خالی است. نمایش 2 پاسخ رشته ها نویسنده نوشتهها تیر 26, 1404 در 3:16 ب.ظ #12548 پاسخ به این پیام خانم گلمیهمان سلام مامانای گلم امشب متوجه شدم شکم نوزادم یه ذره باد کرده و بزرگتر از همیشه شده… خیلی استرس گرفتم! رفتم تو نت سرچ کردم، یه بیماری به اسم آنتروکولیت خوندم که خیلی خطرناکه و حتی میتونه کشنده باشه! حالا نمیدونم این نفخ عادیه یا باید نگران بشم؟ تیر 26, 1404 در 3:22 ب.ظ #12549 پاسخ به این پیام محدثه عسکریمیهمان مامان جون! گوگل رو ببند، تو گوگل هر سردردی رو سرچ کنی میگه سرطان داری! نفخ نوزاد معمولاً طبیعی هست، مگر اینکه تب داشته باشه یا شیر نخوره. تیر 26, 1404 در 3:31 ب.ظ #12553 پاسخ به این پیام نورا غفوریمیهمان دقیقا موافقم، متاسفانه تو خیلی از مواقع گوگل اطلاعات درستی نمیده و تو قضیه نوزاد ها حتما باید به پزشک مراجعه کنید تیر 26, 1404 در 3:39 ب.ظ #12555 پاسخ به این پیام مریم رشیدمیهمان ممکنه هوا موقع شیر خوردن بلعیده باشه، شیر خشک رو درست، درست نکرده باشین (اگه میدی)، یا حتی حساسیت داشته باشه. نویسنده نوشتهها نمایش 2 پاسخ رشته ها پاسخ به: نوزاد شما هم نفخ و شکم بزرگی داره؟ اطلاعات شما: نام (اجباری): ایمیل (اجباری) (این ایمیل به کسی نمایش داده نمی شود) وب سایت: انصراف ثبت نظر