خانه › انجمن ها › سوالات متداول › لیکو رویال برای اشتهای کودک خوبه؟ این موضوع خالی است. نمایش 3 پاسخ رشته ها نویسنده نوشتهها مرداد 7, 1404 در 6:24 ب.ظ #12928 پاسخ به این پیام مریم نقویمیهمان کسی برای اشتهای بچش لیکو رویال گرفته. من خیلی چیزا بهش دادم ولی تا بحال نتیجه نگرفتم مرداد 7, 1404 در 8:34 ب.ظ #12944 پاسخ به این پیام سیما محمدیمیهمان من مکمل نمیدم به بچه ها شربت سکنجبین به و لیمو یا شربت سکنجبین ساده (نیم ساعت قبل از غذا رو امتحان کن خوبه مرداد 8, 1404 در 12:34 ق.ظ #12951 پاسخ به این پیام وحیده خضرلومیهمان لیکو رویال مصرف نکردم ولی ایمونس عالیه من همه شربتاروامتحان کردم ولی اینو راضی بودم مرداد 8, 1404 در 12:40 ق.ظ #12955 پاسخ به این پیام ُسوگل آریامیهمان بنظرم اثر کنه چون من خود ژل رویال اصل از زنبوردار گرفتم،۱۰گرم ۶۰۰هزار تومن، خیلیییی اثر داشته این مدت. چون اسم ترکیب رویال ژل رو داره بنظرم بی تاثیر نباشه نویسنده نوشتهها نمایش 3 پاسخ رشته ها پاسخ به: لیکو رویال برای اشتهای کودک خوبه؟ اطلاعات شما: نام (اجباری): ایمیل (اجباری) (این ایمیل به کسی نمایش داده نمی شود) وب سایت: انصراف ثبت نظر