خانه › انجمن ها › سوالات متداول › شیرخشک بیومیل خوبه یا ببلاک؟ این موضوع خالی است. نمایش 3 پاسخ رشته ها نویسنده نوشتهها تیر 28, 1404 در 8:40 ب.ظ #12614 پاسخ به این پیام نیر سناخانمیهمان دخترم 1 سال و 3 ماهشه وقتی شیرخشک نان میخورد، هر سه روز یکبار دفع داشت، اما با آپتامیل الآن روزی سه بار پیپی میکند و اصلاً چیزی در شکمش نمیماند. میخواهم شیرخشکش را عوض کنم، پیشنهاد شما چیست: بیومیل یا ببلاک؟ تیر 28, 1404 در 8:52 ب.ظ #12619 پاسخ به این پیام سارا نیکجومیهمان دفعات زیاد دفع میتونه نشانه حساسیت باشه. پیشنهاد میکنم یک آزمایش آلرژی انجام بدین. بین بیومیل و ببلاک، معمولاً بیومیل ملایمتره. تیر 28, 1404 در 9:56 ب.ظ #12625 پاسخ به این پیام مرجانیمیهمان ه نظر من بهتره اول با متخصص اطفال مشورت کنی. ممکنه نیاز به شیرخشک خاصی داشته باشه. ما خودمون با مشورت پزشک به نان HA سوئیچ کردیم. تیر 29, 1404 در 12:07 ق.ظ #12634 پاسخ به این پیام سعیده فکوریمیهمان ما علاوه بر تعویض شیر به بیومیل، پروبیوتیک مخصوص نوزاد هم اضافه کردیم که خیلی کمک کرد. نویسنده نوشتهها نمایش 3 پاسخ رشته ها پاسخ به: شیرخشک بیومیل خوبه یا ببلاک؟ اطلاعات شما: نام (اجباری): ایمیل (اجباری) (این ایمیل به کسی نمایش داده نمی شود) وب سایت: انصراف ثبت نظر