خانه انجمن ها سوالات متداول راهکارهای کاهش درد میگرن قاعدگی

• این موضوع خالی است.
نمایش 3 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      بهروزی
      میهمان

سلام دوستان من یه مشکلی دارم. هر ماه که پریودم شروع میشه، یه میگرن وحشتناک میگیرم. واقعاً عذاب آور شده!
      انگار یه پتک مداوم به سرم میکوبن. تا الان هر مسکنی رو امتحان کردم ولی فقط برای چند ساعت آروم میشم.
      کسی تچربه مشابه داره!! چطور میتونم این سردردای قاعدگی رو کنترل کنم؟ از بس اذیت میشم، حتی از چند روز قبلش استرس میگیرم.

• #14951 پاسخ به این پیام
      فائزه موسوی
      میهمان

مامان من میگرن داره. البته نه تو دوران قاعدگیش. برای درمانش پاهاشو تو آب خیلی خیلی گرم میذاره. و نگه میداره. البته یه دفعه این کار رو نمیکنه کم کم اب رو گرم میکنه.
      فوق العاده براش تاثیر گذاشته

• #14952 پاسخ به این پیام
      مینا مهدلویی
      میهمان

اوه خدا، منم دقیقاً همین مشکل رو دارم! دکتر بهم گفت این بخاطر افت استروژن قبل پریوده. چیزی که واقعاً بهم کمک کرد، این بود که از سه چهار روز قبل پریودم، کاملاً کافئین و شکلات رو قطع میکنم. شبها هم حتماً سر ساعت مشخصی میخوابم. یه مسکن قویتر مثل ناپروکسن هم همراه همیشه دارم، اما سعی میکنم زیاد استفاده نکنم.

• #14953 پاسخ به این پیام
      سعیده دارابی
      میهمان

یه سری کارای طبیعی واقعاً اثر داره. مثلاً دو سه روز قبل، روزی دو بار روغن نعنا فلفلی به شقیقه هات بمال. مگنزیوم هم مکمل میتونی مصرف کنی. من، یه بار که درد خیلی شدید بود، اورژانس بهم تزریق دیفن هیدرامین زد و آروم شدم.

نمایش 3 پاسخ رشته ها
پاسخ به: راهکارهای کاهش درد میگرن قاعدگی
اطلاعات شما: