خانه انجمن ها سوالات متداول درمان ویار بارداری چیه!

• این موضوع خالی است.
نمایش 5 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      هدی صبوری
      میهمان

من تو هفته دهم بارداری هستم و ویار خیلی شدیدی دارم، همش حالت تهوع دارم و هیچی نمی‌تونم بخورم.
      دکترم گفته طبیعیه ولی واقعا داره اذیتم می‌کنه، راهی هست که این حالت تهوع کمتر بشه؟

• #15196 پاسخ به این پیام
      یلدا عیوضلو
      میهمان

من هم هفته‌ی ۱۰ بارداری بودم و ویار شدید داشتم! چیزی که واقعاً به من کمک کرد، مصرف ویتامین B6 (روزانه ۲۵-۵۰ میلی‌گرم) و قرص یا چای زنجبیل بود. حتی آبنبات زنجبیلی هم گاهی حالت تهوع رو کمتر می‌کرد. اگر خیلی اذیت می‌کنه، حتماً با پزشک زنان مشورت کن

• #15206 پاسخ به این پیام
      بهاره عبدالهیان
      میهمان

بهتره اول روش‌های طبیعی رو امتحان کنی: زنجبیل (به صورت چای، قرص یا حتی تازه) و ویتامین B6 می‌تونن علائم رو کاهش بدن. اما اگه تهوعت غیرقابل تحمله، حتماً به پزشک مراجعه کن چون بعضی داروها فقط با نسخه قابل مصرفن و خوددرمانی خطرناکه. سلامت تو و جنین اولویته

• #15375 پاسخ به این پیام
      صبا ماندگاری
      میهمان

ویار من همیشه با خوردن وعده‌های کوچیک و متعدد خیلی کنترل می‌شد.
      صبحانه سبک، میان‌وعده‌ها و کمی میوه واقعاً کمکم کرد که هوس شیرینی و خوراکی‌های پرکالری کمتر سراغم بیاد.

• #15380 پاسخ به این پیام
      یلدا نهاوندی
      میهمان

برای کنترل ویار، حتماً غذایی با فیبر بالا توی برنامه‌ات بذار مثل نان سبوس‌دار یا جو دوسر پخته. علاوه بر این، خواب کافی هم خیلی تاثیر داره که هوس‌های شدید سراغ آدم نیاد و وزن اضافه نشه.

• #15384 پاسخ به این پیام
      مونس همدانی
      میهمان

من خودم دوران بارداری وقتی ویار داشتم، دمنوش زنجبیل می‌خوردم. واقعا حس تهوع و هوس‌های عجیب رو آروم می‌کنه و کمک می‌کرد راحت‌تر غذا بخورم.

نمایش 5 پاسخ رشته ها
پاسخ به: پاسخ#15375 در درمان ویار بارداری چیه!
اطلاعات شما:

انصراف