خانه › انجمن ها › سوالات متداول › درمان ویار بارداری چیه!
- این موضوع خالی است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
هدی صبوریمیهمان
من تو هفته دهم بارداری هستم و ویار خیلی شدیدی دارم، همش حالت تهوع دارم و هیچی نمیتونم بخورم.
دکترم گفته طبیعیه ولی واقعا داره اذیتم میکنه، راهی هست که این حالت تهوع کمتر بشه؟ -
یلدا عیوضلومیهمان
من هم هفتهی ۱۰ بارداری بودم و ویار شدید داشتم! چیزی که واقعاً به من کمک کرد، مصرف ویتامین B6 (روزانه ۲۵-۵۰ میلیگرم) و قرص یا چای زنجبیل بود. حتی آبنبات زنجبیلی هم گاهی حالت تهوع رو کمتر میکرد. اگر خیلی اذیت میکنه، حتماً با پزشک زنان مشورت کن
-
بهاره عبدالهیانمیهمان
بهتره اول روشهای طبیعی رو امتحان کنی: زنجبیل (به صورت چای، قرص یا حتی تازه) و ویتامین B6 میتونن علائم رو کاهش بدن. اما اگه تهوعت غیرقابل تحمله، حتماً به پزشک مراجعه کن چون بعضی داروها فقط با نسخه قابل مصرفن و خوددرمانی خطرناکه. سلامت تو و جنین اولویته
-
صبا ماندگاریمیهمان
ویار من همیشه با خوردن وعدههای کوچیک و متعدد خیلی کنترل میشد.
صبحانه سبک، میانوعدهها و کمی میوه واقعاً کمکم کرد که هوس شیرینی و خوراکیهای پرکالری کمتر سراغم بیاد. -
یلدا نهاوندیمیهمان
برای کنترل ویار، حتماً غذایی با فیبر بالا توی برنامهات بذار مثل نان سبوسدار یا جو دوسر پخته. علاوه بر این، خواب کافی هم خیلی تاثیر داره که هوسهای شدید سراغ آدم نیاد و وزن اضافه نشه.
-
مونس همدانیمیهمان
من خودم دوران بارداری وقتی ویار داشتم، دمنوش زنجبیل میخوردم. واقعا حس تهوع و هوسهای عجیب رو آروم میکنه و کمک میکرد راحتتر غذا بخورم.
-
-
نویسندهنوشتهها