خانه › انجمن ها › سوالات متداول › درد و سوزش معده بعد از خوردن غذا این موضوع خالی است. نمایش 3 پاسخ رشته ها نویسنده نوشتهها مهر 9, 1404 در 11:25 ق.ظ #14806 پاسخ به این پیام لیندی حاتمیمیهمان سلام وقت بخیر. من یه مشکلی دارم هر چیزی میخورم، حتی نون ساده، معدم سوزش داره و درد میگیره. احساس میکنم غذا تو گلوم میمونه. قبلاً رفلاکس داشتم ولی این خیلی بدتره. کسی همچین تجربه ای داره! چی باید مصرف بکنم؟! مهر 9, 1404 در 11:35 ق.ظ #14811 پاسخ به این پیام نوشین مقدممیهمان این علائم میتونه زخم معده باشه. برو آندوسکوپی کن. مهر 9, 1404 در 11:39 ق.ظ #14816 پاسخ به این پیام ژیلا میلان دودکانلومیهمان من با خوردن شربت “آلومینیوم ام جی” و “قرص سوکرالفات” موقتاً خوب میشم. از خوردن غذاهای تند، ترش و چرب کاملاً پرهیز کن مهر 9, 1404 در 11:44 ق.ظ #14818 پاسخ به این پیام زهرا صادق نیتمیهمان استرس بزرگترین محرک معدهست! روی استرست کار کن. آب ولرم رو با عسل طبیعی اول صبح بخور برای اروم شدن معده معجزه میکنه. نویسنده نوشتهها نمایش 3 پاسخ رشته ها پاسخ به: درد و سوزش معده بعد از خوردن غذا اطلاعات شما: نام (اجباری): ایمیل (اجباری) (این ایمیل به کسی نمایش داده نمی شود) وب سایت: انصراف ثبت نظر