خانه › انجمن ها › سوالات متداول › جوش چرکی و دردناک رو با چی درمان کنم1 این موضوع خالی است. نمایش 3 پاسخ رشته ها نویسنده نوشتهها مهر 10, 1404 در 7:25 ب.ظ #14877 پاسخ به این پیام مریم کیخامیهمان با اینکه 30 سالمه، هنوز هم روی صورتم مخصوصاً چونه و فک جوشهای زیرپوستی دردناک میزنم. قبلاً اینطور نبود. علت هورمونیه؟ چه محصول پوستی یا دارویی رو پیشنهاد می کنید؟ مهر 10, 1404 در 7:39 ب.ظ #14881 پاسخ به این پیام شقایق مومنیمیهمان جوش های فک و چانه معمولاً هورمونین. برا خانمها قرصهای ضدبارداری گاهی تجویز میشه. سعی کنین از محصولات غیرکمدوژن و فاقد روغن استفاده کنین. مهر 10, 1404 در 7:56 ب.ظ #14885 پاسخ به این پیام مهدیه خسرویمیهمان آنتی بیوتیک خوراکی مثل داکسیسایکلین برای دوره کوتاه میتونه کمک کنه. مهر 10, 1404 در 7:58 ب.ظ #14889 پاسخ به این پیام رها مهربانیمیهمان استرس و کمخوابی رو جدی بگیر، تاثیر مستقیم داره. من از ژل ضدجوش “اکتن” (بنزوئیل پراکساید) شبها استفاده میکنم و عالیه. نویسنده نوشتهها نمایش 3 پاسخ رشته ها پاسخ به: جوش چرکی و دردناک رو با چی درمان کنم1 اطلاعات شما: نام (اجباری): ایمیل (اجباری) (این ایمیل به کسی نمایش داده نمی شود) وب سایت: انصراف ثبت نظر