خانه › انجمن ها › سوالات متداول › تو حالت استراحت قلبم میزنه! این موضوع خالی است. نمایش 3 پاسخ رشته ها نویسنده نوشتهها مهر 17, 1404 در 12:35 ب.ظ #15141 پاسخ به این پیام محسن حاتمی نیامیهمان گاهی اوقات که هیچ فعالیتی ندارم، حتی نشستم یا دراز کشیدم، حس میکنم قلبم تند یا نامنظم میزنه. این حالت چند ثانیه طول میکشه و میره. بنظرتون آیا نگرانکنندهست؟ مهر 17, 1404 در 1:56 ب.ظ #15149 پاسخ به این پیام سعید رستگاریمیهمان تپش قلب” میتونه به دلیل استرس، اضطراب یا مصرف کافئین (چای، قهوه) باشه. سعی کن وقتی اتفاق میافته، چند نفس عمیق و آروم بکشی. به من که کمک میکنه. مهر 18, 1404 در 12:30 ق.ظ #15170 پاسخ به این پیام مائده غفارمنشمیهمان مصرف نوشابه و نوشیدنیهای انرژیزا رو قطع کردم و خیلی کمتر شده. ولی حتماً باید یک نوار قلب (ECG) بگیرید تا از طبیعی بودن ریتم قلبتون مطمئن بشیم. مهر 18, 1404 در 12:41 ق.ظ #15172 پاسخ به این پیام سوگل زارعیمیهمان اگر تپش همراه با سرگیجه، درد قفسه سینه یا تنگی نفس باشه، حتماً فوراً به پزشک مراجعه کن. نویسنده نوشتهها نمایش 3 پاسخ رشته ها پاسخ به: پاسخ#15172 در تو حالت استراحت قلبم میزنه! اطلاعات شما: نام (اجباری): ایمیل (اجباری) (این ایمیل به کسی نمایش داده نمی شود) وب سایت: انصراف ثبت نظر