خانه › انجمن ها › سوالات متداول › برای تقویت حافظه یه قرص خوب معرفی کنین
- این موضوع خالی است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
مهرو مقدممیهمان
من 46 سالمه و حس میکنم جدیداً حافظهام ضعیف شده و خیلی چیزها رو فراموش میکنم. برای جلسات کاری نیاز به تمرکز بالا دارم. آیا مکملی برای تقویت حافظه و عملکرد مغز وجود داره؟
-
زهره مظفریمیهمان
یه مکمل عالی ممورال (Memoral) هست. این قرص علاوه بر جینکو بیلوبا، کندر هم داره که از قدیم برای تقویت حافظه استفاده میشده. این ترکیب برای بهبود عملکرد شناختی افراد میانسال فوقالعاده است.
-
محسن طاهریمیهمان
برای مادر من دکتر این قرص رو تجویز کردن “قرص تریمولس یوروویتال”. البته تو خانواده مادر من آلزایمر یه بحث ژنتیکی هست ضمن اینکه ایشون چندین سال تنها زندگی کردن و خب ما فقط داریم جلوی حاد شدنشو میگیریم.
-
مرضیه اسکندریمیهمان
من خودم برای تقویت حافظه چند وقتیه قرص امگا ۳ مصرف میکنم و تاثیراتش رو حس کردم. این مکمل به خاطر داشتن اسیدهای چرب DHA و EPA خیلی برای سلامت مغز و کاهش احتمال آلزایمر معروفه، بخصوص اگه کمتر ماهی بخوری یا برنامهغذاییت خیلی متنوع نباشه. فقط یادت باشه که طبق نظر پزشک مصرفش کنی.
-
نوشین بیگیمیهمان
من معمولا مولتی ویتامینهایی انتخاب میکنم که ویتامین E هم داشته باشه، چون تحقیقات نشون دادن ویتامین E میتونه از سلولهای مغز محافظت کنه و کاهش ریسک آلزایمر رو هم احتمالش بالا میبره.
البته مصرف هر قرصی رو باید با پزشک چک کنی، ولی این ویتامین علاوهبر حمایت حافظه، برای پوست و مو هم عالیه. اگه نمیخوای فقط روی خوراکیها حساب کنی یا سنت بالاست، یه مولتی ویتامین با ویتامین E میتونه انتخاب خوبی باشه.
-
-
نویسندهنوشتهها